News

20 November 2021

Buro Nord heeft samen met Sweco Nederland bv en Turner & Townsend de Europese aanbesteding voor een raamovereenkomst met het Rijksvastgoedbedrijf gewonnen.

12 November 2021

Ons definitief ontwerp voor de winkel en arbeidsgebouw in Vught is opgeleverd. In het begin van het nieuwe jaar gaat de (engineer&built) aanbesteding plaatsvinden

16 september 2021

We hebben ons ontwerp voor gestapelde bedrijfshuisvesting in de Buiksloterham gepresenteerd aan de gemeente. De eerste marktconsultatie heeft reeds plaats gevonden en we hopen snel verder te kunnen met de ontwikkeling.

23 Juni 2021

Ons voorlopig ontwerp voor het Galileo Sensor station op Bonaire is officieel gepresenteerd aan Cora van den Nieuwenhuizen.

09 Maart 2021

We zijn begonnen aan het ontwerp voor de nieuwe kantoorhuisvesting van bouwbedrijf Pronk in Warmenhuizen

13 april 2019

De gemeenteraad in Weesp is definitief akkoord met de realisatie van bierbrouwerij Wispe in de Laurentiuskerk. We kunnen nu echt met de uitvoering gaan beginnen. NØRD heeft het ontwerp voor de brouwerij en het proeflokaal gemaakt.

22 maart 2019

Onze architectonische visie voor de publieksgebieden van politiebureaus is veel met veel enthousiasme ontvangen!

Afgelopen jaar heeft NØRD voor de nationale politie een visie mogen ontwikkelen die als leidraad gaat dienen voor alle politiebureaus in Nederland. Vanaf nu zullen alle publieksgebieden in politiebureaus volgens deze visie aangepast worden. Het eerste project is net van start gegaan. Het nieuwe ontwerp voor het politiebureau in Maastricht is zojuist door van Pelt architecten opgeleverd en medio augustus zal begonnen worden met de uitvoering.

02 februari 2019

De nieuwe werkomgeving en poli voor de GGD in Tiel waarvoor NØRD het interieur mocht ontwerpen is opgeleverd. Bedankt Visker bouw voor de strakke uitvoering!

17 januari 2019

De bouwvergunning voor een villa in Schoorl is afgegeven. Medio Juni zal de eerste paal door Pronk Bouw icm Wildeboer Bouw de grond in gaan!

09 september 2018

NØRD is door het Rijksvastgoedbedrijf gevraagd om een schetsontwerp te maken voor een uitbreiding met een school en sportfaciliteiten bij de Hunnerberg in Nijmegen.